ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Όντας μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις, η εταιρεία Geo Pavlides Automotive εισάγει και διανέμει αυτοκίνητα, με διαχρονική επιτυχία. Από το 1929, είναι επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Opel. Από το 2011 στο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκε και η μάρκα Citroen, ένα χρόνο αργότερα οι μάρκες Mazda και Subaru και το 2018 η Peugeot.

Το 2013 η Geo Pavlides Automotive, ίδρυσε την GPA Insurance Agencies Ltd, η οποία παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης και άμεσες λύσεις κυρίως σε πελάτες του ομίλου.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Στον όμιλο Geo Pavlides Automotive , οι αξίες μας δεν εξαντλούνται στα λόγια. Οι άνθρωποί μας μοιράζονται και κάνουν πράξη κοινές πεποιθήσεις, επιδιώκοντας να βελτιώνονται περαιτέρω μέρα με τη μέρα. Έχοντας κληροδοτήσει αρχές πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε ο όμιλος και εξακολουθεί να βασίζεται για πάνω από 85 χρόνια, λειτουργούμε με γνώμονα τον σεβασμό ο ένας προς τον άλλο μέσα σε ένα κλίμα προοδευτικότητας.

Λειτουργούμε μέσα σε ένα πλαίσιο που καθορίζεται από τρεις βασικές αξίες: τα μέλη της ομάδας μας, τους πελάτες μας και τους μετόχους, στοιχεία θεμελιώδη για την επιχείρησή μας. Οι αξίες αυτές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της κουλτούρας μας. Κάθε μέλος της ομάδας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο μέλλον μας καθώς και στην επίτευξη του οράματός μας και αυτό επιτυγχάνεται μέσω ομαδικής δουλειάς.

Πιστεύουμε στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ   

O όμιλος Geo Pavlides Automotive, είναι μια εξαιρετικά διαφορετική εταιρεία. H διαφορετικότητά της έγκειται όχι μόνο στις υπηρεσίες και στο ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της, αλλά κυρίως στους ανθρώπους της. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και σε αυτούς στηρίζεται η επιτυχία του ομίλου στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Σεβόμαστε τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ  

Οι σχεδιασμοί και οι ενέργειές μας γίνονται πάντοτε με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους μας. Επικροτούμε τη διαφορετικότητα, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον.

Είμαστε μια ΟΜΑΔΑ  

Είμαστε ισχυροί ως άτομα, αλλά ακόμη ισχυρότεροι ως ομάδα. Αποτελούμε μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου, απολαμβάνουμε τη συνεργασία και έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Επενδύουμε στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ  

Βρισκόμαστε πάντα σε εγρήγορση για εξεύρεση νέων ταλέντων καθώς και για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ανθρώπων μας.
Το εργατικό δυναμικό της εταιρείας προέρχεται από πολλούς και διαφορετικούς χώρους, γεγονός που αντικατοπτρίζει και το εύρος του φάσματος των δραστηριότερων μας. Επιπλέον, μας δίνει την ευκαιρία να αμφισβητούμε καθημερινά αυτά που θεωρούμε δεδομένα, να αλλάζουμε τον τρόπο που δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε, να εξελισσόμαστε, να ερχόμαστε ολοένα και πιο κοντά στις ανάγκες του πελάτη.

Οραματιζόμαστε και επιδιώκουμε πάντα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ  

Είμαστε εξίσου απαιτητικοί με τους πελάτες μας όσον αφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Γι’ αυτό και η διαδικασία πρόσληψης νέου προσωπικού επικεντρώνεται πάντοτε στην αναζήτηση υποψηφίων που να μοιράζονται τις ίδιες αξίες και υψηλούς στόχους με εμάς.