ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΜΑΡΚΕΣ

OPEL

Η Opel πιστεύει στην πρόοδο με κέντρο τον άνθρωπο.

Νέες λύσεις μπορούν μόνο να αρχίσουν να αλλάζουν μια κοινωνία εάν έχουν γίνει μέρος της. Ένα ισχυρό πιστωτικό σήμα πρέπει να εδραιωθεί στις εταιρικές πεποιθήσεις και σε μια εταιρική αποστολή.

Σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο όπου η ανθρώπινη κινητικότητα έχει γίνει μια βασική ανάγκη στην καθημερινή ζωή, η Opel φροντίζει ώστε οι καινοτομίες που έχουν πρόσβαση μόνο σε λίγους, να είναι προσιτές σε πολλούς.

Όταν οι καινοτομίες κινητικότητας υπόσχονται να βελτιώσουν πραγματικά τη ζωή των ανθρώπων, η Opel θα είναι η πρώτη που θα τις μετατρέψει σε προϊόντα και υπηρεσίες για όλους:
Die Zukunft gehört allen. Το μέλλον ανήκει σε όλους.

PEUGEOT

Δυναμική και ευχάριστη οδήγηση, κομψός σχεδιασμός και απαράμμιλη ποιότητα είναι η σταθερή δέσμευση της Peugeot προς κάθε πελάτη.

Με παρουσία σε σχεδόν 160 χώρες και πανω από 10.000 σημεία πώλησης, η Peugeot συνεχίζει να εδραιώνει την παρουσία της παγκοσμίως.

Συνδυάζοντας το καλό design, το στυλ και την ασφάλεια, η Pegeuot θέτει συνεχώς τον πήχη πιο ψηλά, παραμένοντας μια από τις καλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του πλανήτη.

CITROEN

Η Citroën πάντα ενδιαφέρeτε για τη σχέση που έχουν οι άνθρωποι με τα αυτοκίνητά τους. Αυτή η προσκόλληση στους ανθρώπους είναι εγγεγραμμένη στο DNA του Citroën και ποτέ δεν έχει κλονιστεί καθ 'όλη την ιστορία της. Τα αυτοκίνητα της μάρκας, πάντα συνδεδεμένα με την εποχή τους, αποτελούν λύσεις για τις χρήσεις όλων των οδηγών. Για την Citroën, οι οδηγοί και οι επιβάτες είναι η καλύτερη δυνατή πηγή έμπνευσης. Citroën: 'εμπνευσμένη από εσάς'.

Ποιότητα, τεχνολογία, καινοτομία, ασφάλεια, άνεση, προσιτή πολυτέλεια, φαντασία, διαφοροποίηση, αξιοπιστία και αφοσίωση στον πελάτη. Αυτές οι αρχές διαμόρφωσαν το χαρακτήρα της μάρκας Citroen εδώ και δεκαετίες, και αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για τις επόμενες γενιές.

Με αυτές τις σταθερές αξίες ως οδηγό, η Geo Pavlides Automotive μέσω της θυγατρικής της GPA Vision Drive Ltd, επενδύει στην καινοτόμο αυτή μάρκα και υπόσχεται να συνεχίσει τη δυναμική της πορεία στην κυπριακή αγορά.

SUBARU

Η Subaru έχει ως φιλοσοφία της τη δημιουργία εξαιρετικά προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Η μακρόχρονη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που εμπνέει η μάρκα δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα των συναρπαστικών της επιδόσεων, του έξυπνου σχεδιασμού των μοντέλων της και της ασφάλειας που παρέχει, στοιχεία που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς σε τέτοια αρμονία. Όλα ξεκινούν από την αποκλειστική τεχνολογία τετρακίνησης - Symmetrical All-wheel Drive και τον κινητήρα Subaru Boxer για ισορροπία και έλεγχο που επεκτείνεται σε κάθε εξάρτημα του οχήματος, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοναδική οδηγική εμπειρία και ένα αίσθημα ασφάλειας. Γι’ αυτό, άλλωστε, τo μότο της εταιρείας είναι: 'Confidence in Motion'.

H Subaru είναι ένας ιστορικός κατασκευαστής αυτοκινήτων για ράλι με μακρόχρονη παρουσία στο χώρο, αφού συμμετέχει στο άθλημα από τότε που αυτό καθιερώθηκε, στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Για τις ανάγκες του ράλι η Subaru έφερε στο προσκήνιο την καινοτόμο τεχνολογία Symmetrical All-Wheel Drive (ΑWD), η οποία παρέχει καλύτερη σταθερότητα, αποδοτικότητα και ταχύτερη ανταπόκριση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, μια τεχνολογία που εφαρμόστηκε αργότερα και στα επιβατικά αυτοκίνητα της εταιρείας.

MAZDA

H Μazda έχοντας ως έμπνευση την φιλοσοφία «zoom-zoom», δημιουργεί αυτοκίνητα που προσφέρουν διασκέδαση στην οδήγηση, θέτει νέα όρια στις επιδόσεις, ζωντάνια και ομορφιά στην κίνηση καθώς και ασφάλεια, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στον σχεδιασμό και την άνεση.

Οι αποκλειστικές τεχνολογίες της Mazda, τεχνολογία SkyActiv, αποτελούν μια πρόκληση έναντι στη συμβατικότητα. Η τεχνολογία SkyActiv, ενισχύει την αρμονία ανάμεσα στην οδηγική απόλαυση, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την ασφάλεια.