ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

SERVICE

Η Geo Pavlides Automotive προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση του αυτοκινήτου σας. Νοιαζόμαστε τόσο για το αυτοκίνητό σας όσο και για εσάς . Συντηρώντας και επισκευάζοντας το αυτοκίνητό σας στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Geo Pavlides Automotive για τις μάρκες Opel, Chevrolet, Citroen, Mazda και Subaru, εξασφαλίζετε επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Χαλαρώστε, γνωρίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στα χέρια εκπαιδευμένων τεχνικών, οι οποίοι χρησιμοποιούν εξειδικευμένα εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας.


ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Oι σύμβουλοι εξυπηρέτησης θα σας ενημερώσουν για επιπλέον εργασίες που πιθανόν να χρειαστεί το αυτοκίνητό σας, πριν προχωρήσουν σε αυτές. Έτσι, δεν θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ανεπιθύμητες εκπλήξεις, αφού θα είστε από την αρχή ενήμεροι για το κόστος. Επίσης, θα ενημερωθείτε για οποιασδήποτε ανάγκες συντήρησης πιθανόν να προκύψουν στο μέλλον για το αυτοκίνητό σας.


ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ή εγκεκριμένα ανταλλακτικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το αυτοκίνητό σας και εφαρμόζονται από τους έμπειρους τεχνικούς μας. Τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν μέχρι και 2 χρόνια εγγύηση.


5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα γραφεία της Geo Pavlides Automotive