ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε οδική βοήθεια ή έχετε εμπλακεί σε ατύχημα, μην πανικοβληθείτε.

Καλέστε 77 77 15 77

Η οδική βοήθεια θα είναι κοντά σας για επιτόπου αποκατάσταση της βλάβης, όπου είναι δυνατό, ή ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας στα εξουσιοδοτημένα από τον κατασκευαστή Συνεργεία της Geo. Pavlides Automotive, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Η οδική βοήθεια θα είναι κοντά σας και σε περίπτωση ατυχήματος, αναλαμβάνοντας τη διαδικασία συμπλήρωσης των αρχικών εντύπων για τις ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας, όταν είναι ακινητοποιημένο, στα εξουσιοδοτημένα από τον κατασκευαστή Συνεργεία και Φανοποιεία της Geo. Pavlides Automotive

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο σας εμπλακεί σε ατύχημα, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς πού θα το επισκευάσετε. Τα εξουσιοδοτημένα από τον κατασκευαστή Συνεργεία της Geo. Pavlides Automotive είναι η σωστή επιλογή για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Eπιλέγοντας τα Συνεργεία της Geo. Pavlides Automotive, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η απόδοση, η ασφάλεια και η εμφάνιση του αυτοκινήτου σας διατηρούνται στα υψηλότερα επίπεδα.

Το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στα χέρια εκπαιδευμένων τεχνικών και χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το αυτοκίνητό σας και εφαρμόζονται από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

*H Geo. Pavlides Automotive διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει την υπηρεσία αυτή, ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.