ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ «Drive FOR MORE»

Στη Geo. Pavlides Automotive ανταμείβουμε τους πελάτες μας, εισάγοντας το Σχέδιο Επιβράβευσης «Drive FOR MORE». Όταν οδηγείτε μαζί μας, απολαμβάνετε το κάτι παραπάνω!

Πολύ απλά σας επιστρέφουμε 10% του ποσού που πληρώνετε στα Συνεργεία μας. Δηλαδή για κάθε €100 που ξοδεύετε στα Συνεργεία μας, συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας €10. Όταν συμπληρώσετε το ποσό των €40, σας αποστέλλουμε στο τέλος του μήνα τη δωροεπιταγή σας αξίας €40.

Έτσι απλά!
Xωρίς κάρτα, χωρίς βαθμούς, χωρίς υπολογισμούς. Εσείς απλώς εξαργυρώνετε τη δωροεπιταγή σας.
Και σας περιμένουν ακόμη περισσότερα.

Τι πρέπει να κάνετε για να συμμετέχετε στο Σχέδιο Επιβράβευσης «Drive FOR MORE»;

Απλά, συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής στο Σχέδιο σε ένα από τα συνεργεία ή τους εκθεσιακούς χώρους της Geo. Pavlides Automotive.

Τι πρέπει να κάνετε για να παραλάβετε τη δωροεπιταγή «Drive FOR MORE»;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Όταν συμπληρώσετε το ποσό των €40, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης ή ταχυδρομικώς η δωροεπιταγή σας. Eσείς απλώς εξαργυρώστε την!

Πώς εξαργυρώνετε τη δωροεπιταγή «Drive FOR MORE»;

Παρουσιάστε τη δωροεπιταγή σας στα Συνεργεία της Geo. Pavlides Automotive τα οποία συμμετέχουν στο Σχέδιο «Drive FOR MORE» μαζί με την προσωπική σας ταυτότητα. Εξαργυρώστε τη δωροεπιταγή σας για αγορές περιοδικής συντήρησης (service), μηχανικές επιδιορθώσεις, επισκευές Φανοποιείου και Βαφείου καθώς και για αγορές ανταλλακτικών στα Συνεργεία της Geo. Pavlides Automotive ή άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες της Geo. Pavlides Automotive τα οποία θα ανακοινώνονται κατά περιόδους.

Ποια Συνεργεία συμμετέχουν στο Σχέδιο «Drive FOR MORE»;

Το Σχέδιο ισχύει μόνο για αγορές από τα συνεργεία της Geo. Pavlides Automotive τα οποία συμμετέχουν στο Σχέδιο και η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μόνο στα συμμετέχοντα συνεργεία της Geo. Pavlides Automotive. Tα συνεργεία που συμμετέχουν στο Σχέδιο είναι: Λευκωσίας τηλ. 22581122 και Λεμεσού τηλ. 25827222.

Όροι και Προϋποθέσεις Σχεδίου Επιβράβευσης «Drive FOR MORE»